Essential BBQ Tools Monaco+
Omschrijving

Met de Essential BBQ Tools Monaco+ heb je alle nodige accessoires bij de hand voor een succesvolle barbecue. Deze 3 vaatwasser bestendige tools zijn van 100% roestvrijstaal (roestvaststaal), bevatten een diamantpatroon voor extra grip en zijn getest door experts. Perfect voor vis, vlees en groenten op de BBQ en in de keuken. Inclusief S-haken.

Professionele BBQ pincet
Met de BBQ Pincet hanteer je veilig stukken vlees, vis en groenten op de barbecue. Dankzij de spitse punt en het diamantpatroon is precisiewerk zoals het omdraaien van kippenvleugels en plakken aubergine een fluitje van een cent. Een handige tool die door veel koks en BBQ experts gebruikt wordt.

Veilige en sterke barbecue spatel
De BBQ Spatel gebruik je voor het hanteren van (vega)burgers en andere platte lekkernijen op de barbecue. Dankzij de vlakke, afgeronde rand schuif je deze handige BBQ tool er eenvoudig onder. Door het lange handvat blijven je handen altijd veilig van de warmtebron vandaan.

Onbreekbare barbecue tang 
De BBQ Tang is uniek door zijn onbreekbare mechanisme. Dankzij de tanden, grijpfunctie en het diamantpatroon heb je extra grip op voedsel dat anders van je BBQ gereedschap afglijdt. Een barbecue partner voor het leven.

Levenslange garantie op deze BBQ accessoire Met onze BBQ tools heb je barbecue gereedschap in huis met een tijdloos design. Getest en goedgekeurd door experts. Te gebruiken tijdens het barbecueën maar ook in de keuken. De tools zijn volledig van hoogwaardig roestvaststaal, bevatten een diamantpatroon voor extra grip en je ontvangt er levenslange garantie op. Perfect te combineren met andere Food Tools uit de Monaco+ collectie. Spaar ze allemaal!

Toon minder

Essential BBQ Tools Monaco+

Set van 3 items

€ 52,99