Sericis Viognier
Omschrijving

Sericis Cepas Viejas Viognier - Spanje - Utiel Requena. - Deze Viognier is precies zoals een Viognier moet zijn. Goudgele kleur met in de neus vooral veel wit fruit als witte perzik en exotisch fruit.
De smaak is vrij vol met een fijne aciditeit. Dit drinkt gemakkelijk bij licht gekruide oosterse hapjes.

Bodegas Murviedro

Tegenwoordig is Bodegas Murviedro een bedrijf dat traditie combineert met de nieuwste technologie voor het produceren van kwaliteitswijnen van de Denominations of Origin Valencia, Utiel-Requena en Alicante. 

De naam "Sericis" - wat "zijdeachtig" betekent in het Latijn - is een eerbetoon aan de zijde die in Requena wordt geproduceerd voor de kleding van de high society van die tijd en aan de prints (nu op het label van de wijnen) die de kleding kenmerkten. Het is een eerbetoon met de zachte sensaties die deze wijnen ook voortbrengen in de
smaakbeleving. Kortom zijdezachte wijnen. De belangrijkste toegevoegde waarde van Sericis Cepas Viejas zijn de wijngaarden waar het vandaan komt; wijngaarden met lage producties en gelegen in verschillende gebieden die zeer unieke kwaliteiten
bieden om het potentieel te bewijzen van de druivenrassen die inheems zijn in Utiel-Requena, Valencia en Alicante.
De flessen hebben een verfijnde uitstraling omdat ze zijn bedekt met een aantrekkelijk en verrassend groot etiket dat ze doet denken aan zijde kleding met de typische motieven voor die in die tijd werden gedragen en symbool stonden voor rijkdom.

Sericis Viognier

€ 15,99
Je moet 18 jaar of ouder zijn om Sericis Viognier te bestellen.