Sericis Bobal
Omschrijving

Sericis Cepas Viejas Bobal Utiel-Requena (Valencia, Spanje).Gemaakt van de lokale druif de Bobal. Een kersenrode kleur met aroma`s van bosaardbeien en balsamico. In de afdronk aroma`s van toffee en vanille. Fris in de mond en zachte ronde tannine`s. Wat zeer aangenaam is bij deze Crianza stijl. Een zeer lange afdronk en past perfect bij gegrild rood vlees, diverse gerijpte kazen, groenten en stoofschotels.

Bodegas Murviedro

Tegenwoordig is Bodegas Murviedro een bedrijf dat traditie combineert met de nieuwste technologie voor het produceren van kwaliteitswijnen van de Denominations of Origin Valencia, Utiel-Requena en Alicante. 

De naam "Sericis" - wat "zijdeachtig" betekent in het Latijn - is een eerbetoon aan de zijde die in Requena wordt geproduceerd voor de kleding van de high society van die tijd en aan de prints (nu op het label van de wijnen) die de kleding kenmerkten. Het is een eerbetoon met de zachte sensaties die deze wijnen ook voortbrengen in de
smaakbeleving. Kortom zijdezachte wijnen. De belangrijkste toegevoegde waarde van Sericis Cepas Viejas zijn de wijngaarden waar het vandaan komt; wijngaarden met lage producties en gelegen in verschillende gebieden die zeer unieke kwaliteiten
bieden om het potentieel te bewijzen van de druivenrassen die inheems zijn in Utiel-Requena, Valencia en Alicante.
De flessen hebben een verfijnde uitstraling omdat ze zijn bedekt met een aantrekkelijk en verrassend groot etiket dat ze doet denken aan zijde kleding met de typische motieven voor die in die tijd werden gedragen en symbool stonden voor rijkdom.

Sericis Bobal

Fantastische rode wijn!

€ 15,99
Je moet 18 jaar of ouder zijn om Sericis Bobal te bestellen.