Fondueset mini cheesy
Omschrijving

Geniet van een heerlijke kaasfondue of warme sausjes met de Fondueset Mini Cheesy. Een compacte fondueset van hoge kwaliteit met een vrolijk design. Warm de inhoud in de pan op in de magnetron of op het fornuis. Het waxinelichtje houdt je fondue of saus lang voor je warm. Genieten maar!

Kaasfondueset voor fondue en warme sausjes
Geef je een borrel of BBQ? Gebruik deze compacte fondueset dan om sausjes zoals satésaus lang warm te houden. Door de inhoud van 300 ml is de pan geschikt voor 200 ml saus of 175 gram kaasfondue. Dit is genoeg gesmolten kaas als maaltijd voor 1 persoon of snack voor 2 personen.

Hoge kwaliteit fondueset met vrolijk design
De keramieken pan heeft een vrolijk gatenkaasdesign. Dit maakt deze kaasfondueset perfect als cadeau voor echte kaasliefhebbers. De gehele fondueset is gemaakt van hoge kwaliteit materialen: keramiek, gietijzer, roestvrijstaal en beukenhout.

De fonduepan is geschikt voor gebruik in/op: gasfornuis, elektrische kookplaat, keramische kookplaat en magnetron.
Indien je alleen een andere hittebron hebt – zoals een inductie kookplaat – raden we je aan om een andere pan te gebruiken om de fondue warm te maken.

Eenvoudig in gebruik en schoon te maken
Je hebt geen fonduebrander nodig bij deze kaasfondueset. De kaasfondue of saus wordt warm gehouden door een waxinelichtje. Na gebruik mag de fonduepan in de vaatwasser. Was de 2 vorkjes met beukenhouten handvat even met de hand af en haal een natte doek over het gietijzeren onderstel. Op deze manier is de set zo weer schoon en klaar voor een volgend gebruik.

Extra tip: zo blijft het hout nog langer mooi
Was de vorkjes altijd met de hand af, laat het hout niet in water weken en droog ze goed af.

Fondueset mini cheesy

Van Boska

€ 17,99